Moler
Igor
Novi Sad

Izvodimo sve vrste
Molerskih Radova
Gipsarskih Radova
Fasaderskih Radova

Moleri Novi Sad

Krečenje

Krečenje zidova nije lak potez, pre njega treba se dobro informisati šta bi vašem prostoru najviše odgovaralo. Svetle i hladne boje vizualno povećavanju prostor, tople i tamne smanjuju. Prilikom krečenja stana dozvoljeno nam je da koristimo tamne nijanse ali njih postavljamo na određene manje delove prostorije. Šraftama možemo da izdužimo ili povećamo visinu sobe, vertikalnim štraftama vizuelno povećavamo visinu, a horizontalnim širinu zida.

Gips

Gips spada u vrstu gradjevinskog materijala koji sa ekološke strane gledano uopšte nije škodljiv. Karakteristike ovog materijala su u tome da je postojan kod visokih temperatura a kod prisustva vlage dobar regulator. Gips nema nikakav miris, njegova ph vrednost ista je kao i ljudska koža, poseduje minimalnu radioaktivnost i ne podleže naelektrisanju. Gips je odličan toplotni i zvučni izolator.

Gletovanje

Gletovanje je jako bitno odraditi pre krečenja, jer time popravljate neravnine, oštećenja i rupe na zidovima. Bilo da tražite stan za iznajmljivanje ili kupovinu, gletovanje i krecenje je prva stvar koju ćete uraditi u novom domu.

Fasade

Demit fasada je popularna iz više razloga: smanjuje troškove gradnje jer se radi na tanji spoljašnji zid (21 ili 25 cm), postavlja se veoma brzo i relativno je jeftina jer fasadu prethodno nije potrebno malterisati. Ako se izvede kvalitetno, vek trajanja je oko 30 godina.

Kontaktirajte Nas

+381621854445

igor@moleri-novi-sad.com

O Nama

Smatramo da je ceo proces izvođenja i organizacije rada veoma bitan kao i finalni proizvod. Tu smo da Vam pomognemo kako bi obezbedili pravo rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Posvećeni smo  procesu “BEZ STRESA”! Kada kažemo “BEZ STRESA” stojimo iza naših reči. Garantujemo superiornu ponudu, majstori moleri koji znaju svoj posao (moleri, gipsari, dekorateri) kontrolu nad radovima i izvršenje svih preuzetih obaveza tačno na vreme, uklapajući se u Vaš budžet.

Imamo iskustvo u radu sa različitim dekorativnim tehnikama (dekoracija zidova)  kojima Vam omogućavamo da dizajn vašeg prostora uskladimo sa Vašim željama. Posvećujemo istu pažnju svakom našem projektu.

Savremena firma specijalizovana za izvođenje molersko-farbarskih, gipsarskih i  dekorativnih radova, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namena. Posedujemo kompletnu operativu za izvođenje radova (vozni park, skele, merdevine, profesionalni alat).

Moleri Novi Sad

Krečenje Gletovanje Gips Fasade

Molerski Radovi

Moleri Novi Sad

Naš Tim

Moleri Novi Sad

Moleri Novi sad - IGOR

U industriji 20 godina. Ponosni vodja tima. Majstor nad majstorima, poznatiji kao
” VELA “

Moleri novi sad - DULE

Moje zlatne ruke i vas materijal. Ponosim se svojom vestinom da zidovima darujem dusu. Tehnika je moje drugo ime.

MOleri novi sad - gary

Imao sam srece da ucim od najboljih majstora zanata. Konstanto radim da nadmasim moje kolege u tehnici i posvecenosti detaljima.

Podlogiranje zida

Ostanimo u kontaktu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit