Moler
Igor
Novi Sad

Izvodimo sve vrste
Molerskih Radova
Gipsarskih Radova
Fasaderskih Radova

Krečenje cena – od čega zavisi?

Da bi se odredila tačna cena krečenja, pre svega potrebno je izaći na lokaciju i izvršiti uvid u situaciju. Pre svega dali je prostor za radove prostran ili skučen, prazan ili prepun stvari. Zatim je potrebno izvršiti precizna merenja kvadrature površina za krecenje. Potom je potrebna detaljna inspekcija zidnih površina da bi se utvrdio njihov kvalitet, odnosno koliko je potrebno pripremnih radova da bi se oni osposobili za postupak krečenja. Nakon toga se utvrđuje, uz preporuku majstora, koju vrstu i kvalitet materijala vlasnik želi da bude korišćen za radove. I najbitnija stavka, koliki stepen čistoće vlasnik zahteva. Dali je dovoljno samo zaštiti namestaj ili je potrebno koristiti debele zaštitne najlone od zida do zida za zaštitu poda i kvalitetno pakovanje svog nameštaja,elemenata i površina u prostoru. Dabi se po završetku posla u potpunosti eliminisala potreba za dodatnim čišćenjem i brisanjem prostora. Kada se utvrde sve činjenice, može da se formira i konačna cena krečenja i ostalih molerskih radova.Ako se preskoči precizno utvrđivanje gore definisanih koraka u formiranju cene krečenja i molerskih radova, često može doći do problematičnih situacija i nesuglasica gde vlasnik zahteva veći kvalitet od majstora a majstor zahteva veću novčanu nadoknadu od vlasnika. 

tag: cena, cena krečenja, cena krečenje, cene, cene krečenja, cene krečenje, krecenje, krecenje cena, krečenja, krečenje

Sklopi
RADOVI

Molerski Radovi

* Cene su sa uračunatim materijalom

SVE NAVEDENE CENE SU ZA KVADRATURE OD 100m2 ILI VEĆE. U CENU JE URAČUNATA STANDARDNA MERA ZAŠTITE NAMEŠTAJA I POKUĆSTVA.

Krečenje cena novi sad

Ostanimo u kontaktu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit